Nu ook in het Nederlands: informatie over de jeugdinterland tussen Nederland en Duitsland in Leer en over de kaartverkoop.

Een groot voetbalevenement staat in het grensgebied voor de deur. Op 19 mei a.s. wordt om 11 uur in het Hoheellern-Stadion in Leer de jeugdinterland tussen Nederland en Duitsland (nationale elftallen Onder 15). Er worden meer dan 3000 toeschouwers verwacht – en die kunnen een blik werpen op de grote voetbalsterren van morgen. Want naar alle waarschijnlijkheid maakt deze of gene Nederlandse of Duitse jonge voetballer ook de stap naar het betaald voetbal. Daar zijn voldoende voorbeelden van. De selectieteams van de KNVB en DFB waren altijd goede springplanken voor een carrière. Trainer van “Oranje Onder 15” is Peter van Dort.
Om er een groot Nederlands-Duits voetbalfeest van te maken zijn de entreeprijzen laag gehouden.

 

Een kaartje kost slechts 2 euro (met korting: 1 euro).

 

Verenigingen en scholen kunnen bij Hermann Weiland, de contactpersoon van de Fußballverband, ook kaarten met korting voor gezamenlijke bestellingen krijgen. Voor vier bestelde jeugdkaarten ter waarde van 4 euro krijgt een trainer/begeleider/leraar ook een vrijkaartje (4+1).

 

Kijk voor meer informatie op het bijgevoegde bestelformulier.

Meer (Duitstalige) informatie over de interland is HIER te vinden

Download
Bestelformulier
Bestelformulier voor gezamenlijke bestel
Microsoft Excel Tabelle 305.5 KB